Wij helpen je groeien.

Je hebt een bedrijf en je wilt je klantenkring uitbreiden. Maar hoe bereik je de beste klanten en hoe houd je ze vast? Ga je lokaal aan de slag? Begin je met adverteren? Bereid je je productlijn uit? Iseard Media helpt je graag met dit soort vragen. Wij combineren onze ervaring in marketingstrategie en -uitvoering, en onze online expertise, om de zichtbaarheid en effectiviteit van jouw bedrijf te versterken Ć©n te verduurzamen. Saskia en Michael gaan graag een gesprek aan om te kijken hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien.

Saskia Iseard

Saskia Iseard

Marketingstrategie & ontwikkeling

Michael Iseard

Michael Iseard

Webdesign & development


Dit kunnen we voor je betekenen.

Het eerste wat we van iedere nieuwe klant willen weten is wat jouw visie is voor je bedrijf en wat je de komende jaren wilt bereiken. Daarna gaan wij kijken wat wij voor je kunnen doen. Dit kan bestaan uit het opzetten van gedegen marktonderzoek, een nieuwe SEO-strategie, of een creatieve marketingcampagne. Wij adviseren je graag bij het kiezen van de meest effectieve aanpak en wanneer gewenst kunnen wij dit vervolgens uitvoeren. Hieronder kun je zien waar we goed in zijn. Als je vragen hebt of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

1. Marketing

Strategy & creative

 • Marktonderzoek
 • SEO / SEM
 • Content-creatie
 • Campagneontwikkeling

2. Digitaal

Design & development

 • Websites & apps
 • Grafisch design
 • Conceptontwikkeling
 • Project management

3. Overige diensten

Analytics & onderhoud

 • Analytics & rapportages
 • Website onderhoud
 • Website hosting

Portfolio

Ik gaf Michael de opdracht om bij twee projecten de webdesign, hosting en het onderhoud op zich te nemen. De web-app die hij opzette is betrouwbaar en spaart veel tijd uit. Ik dank hem voor al hzijn werk, en beveel hem van harte aan voor iedere mogelijke vorm van webontwikkeling.

Dustin, eigenaar van Beckwith Enterprises [vertaling uit het Engels]

Michael en Saskia hebben fantastisch werk geleverd om mijn site te verbeteren. Daarbij gingen zij professioneel en stipt te werk; iets wat ik in de wereld van online-dienstverlening nog niet eerder heb meegemaakt. Ik ben erg dankbaar dat ik kon rekenen op ondersteuning op dit niveau!

Lisa, van LisaSteingold.com [vertaling uit het Engels]

Michael heeft uitstekend werk gedaan bij het ontwerpen van mijn webshop. Mijn website is nu niet alleen erg mooi, maar ook gemakkelijk te onderhouden via WordPress-updates.

Alize, eigenaar van de webshop Aromi Dal Mondo [vertaling uit het Engels]

Iseard Media heeft onze wensen vertaald naar een verbluffend mooi ontwerp.

Waanzinnige Waldeck Tuin

Contact

Iseard Media is gevestgd in Den Haag. Wij werken met klanten over de hele wereld, van Nederland tot Groot-Brittanniƫ, de Verenigde Staten en Nieuw-Zeeland.

Wil je dat wij met jouw project aan de slag gaan? Vul dan je gegevens in, en we nemen binnen 24 uur contact met je op.